Translate

2 October 2013

Hoe straal jij meer energie uit?




Vandaag wil ik je graag toevertrouwen :
Hoe jij meer energie kan uitstralen?
Meer Energie hebben is zo belangrijk vandaag.
Want jouw energie werkt aanstekelijk op je vrienden, collega’s,klanten en je baas
Het leven loopt als een trein, er wordt zoveel van ons gevraagd.  Iedere dag Superman/vrouw zijn op het werk en thuis kost ons zoveel energie.
Vele mensen vragen mij: Yvan jij straalt zoveel energie, hoe komt dat?
Wel Ik heb daar een formule
E= MC3

Neen ik vergis mij niet: het is niet de Einstein formule
M staat in voor motivatie.  Om energie te hebben moet je eerst gemotiveerd zijn. Geen motivatie, geen energie. Motivatie is de kracht die tot actie drijft. 
Ga op zoek wat je motiveert in het leven, op het werk. 
Ga op zoek naar je eigen Motivatie DNA en maak korte metten met alles wat je demotiveert. 
De eerste C staat in voor Confidence, vertrouwen
Vertrouwen beïnvloedt  ons 24 op 24, 365 dagen per jaar. Vertrouwen beïnvloedt de kwaliteit van iedere relatie, van elke communicatie, van elk project, van iedere daad waarin wij geëngageerd zijn.  
Hoe meer je vertrouwen hebt, hoe meer je vertrouwen krijgt,  hoe meer energie je zal uitstralen. Begin met je vertrouwen te geven met je hoofd en vanuit je hart

De Tweede C staat in voor competent
Je mag 400 % gemotiveerd zijn als je niet competent ben in je vak dan heb je geen succes. En van succes, het overtreffen van je doelen, de kick krijgen als je iets moeilijk bereikt hebt, krijg je energie
Wat kan jij doen om om een meester te worden in je vak ?

De laatste c staat in voor een goede conditie
Een gezonde geest in een gezond lichaam
 Je mag wel 200% gemotiveerd zijn, 200% vertrouwen hebben in jezelf en 200% competent, als je conditie niet mee is, als je gezondheid niet mee is, dan heb je geen energie, dus straal je ook geen energie uit. 
En je kan zoveel energie halen uit een gezonde evenwichtige voeding en het regelmatig actief bewegen. Neem tijd voor jezelf en vind dar evenwicht is hier mijn boodschap

Weet één ding: de energieformule E= MxC3 is een mathematische formule. Als jij jezelf op een schaal van 1 tot en met 5 een cijfer toekent voor je “Motivatie” (2) x je “Confidence”  in jezelf (2) x je “Competence” in je vak (3) en je “Conditie”(2)=  dan bedraagt je Energie Level 16.
Als je in de komende maanden op  de 4 parameters werkt en iedere parameter met één punt volgens je gevoel doet stijgen, kun jij je energielevel vervijfvoudigen.

Heb jij goesting om meer energie uit te stralen?
Begin eraan

No comments:

Post a Comment